• Un episod din serialul ,,Obsession” de pe Netflix a devenit viral din cauza unei scene cu o pernă.
  • Utilizatorii de pe rețelele sociale au exprimat revolta față de această scenă, considerând-o nepotrivită și excesiv de explicită.
  • Netflix nu a făcut încă niciun comentariu oficial cu privire la controversa generată de această scenă.

Serialul de succes recent al Netflix, numit Obsession” , a stârnit reacții de îngrijorare din partea publicului, după ce a prezentat o scenă de sex controversată în care un bărbat interacționează doar cu o pernă, scrie TMZ.com. Această scenă a dus la o scădere a interesului publicului pentru următoarele episoade ale serialului.

Personajul interpretat de Richard Armitage, William, are o aventură cu logodnica fiului său, interpretată de actrița Charlie Murphy, și într-o scenă ulterioară, acesta își revizitează camera de hotel în care ea a stat, căutând disperat orice indiciu lăsat de ea.

Bărbatul simte mirosul ei pe perna pe care a dormit și se lasă pradă unor gânduri erotice. Fanii Netflix au reacționat pe Twitter, exprimându-și dezgustul și făcând glume că nu se vor mai uita la o pernă de hotel în același fel.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Cel mai surprinzător aspect este că Armitage însuși a declarat că această scenă a fost în mare parte improvizată, ceea ce demonstrează cât de bun actor este, având în vedere nivelul de implicare pe care l-a avut în fața camerei. El a explicat că inițial erau prevăzute să folosească rujul pentru scenă, dar au decis că o pernă ar fi fost mai realistă și mai impactantă, având în vedere obsesia personajului său pentru sex.

Compania de streaming Netflix nu a făcut încă niciun comentariu oficial cu privire la controversa generată de această scenă.

Citește și

Un apropiat al familiei regale susține că regina Camilla s-a simțit rănită că a fost numită ticăloasă de prințul Harry

Mujdeiul, bulzul, ciorba rădăuțeană și micii, apreciate în topul TasteAtlas. Care sunt cel mai puțin apreciate mâncăruri

„Benadryl Challenge” de pe TikTok face victime. Un băiat de 13 ani a murit după ce a consumat pastile pentru a-și induce halucinații