• Netflix a dat petrecere în onoarea ultimului sezon „The Crown” în Los Angeles.
  • Actorii au pășit pe covorul albastru regal la premiera serialului în ținute black&white.
  • Meg Bellamy și Ed McVey, Prințul și Prințesa de Wales, au fost fotografiați împreună.
  • Netflix lansează prima parte din ultimul sezon „The Crown” pe 16 noiembrie.

Numărătoarea inversă ajunge la final. Mâine, 16 noiembrie, Netflix lansează ultimul sezon din „The Crown”. Serialul de dramă, dedicat familiei regale britanice, are 2 părți. Fanii o să vadă a doua parte pe 14 decembrie.

O parte din distribuția The Crown a pășit de curând pe covorul albastru regal la premiera serialului din Los Angeles. După finalul grevei actorilor de la Hollywood, Netflix a reușit să dea o petrecere în onoarea noii sale producții. De la eveniment au lipsit Imelda Staunton, care reia rolul Reginei Elisabeta a II-a, Dominic West care revine în rolul Printului Charles, dar un corgi simpatic a umplut golul. Actorii prezenți au respectat dresscode-ul black and white.

Subiectele din ultimul sezon „The Crown”

Sezonul 6 acoperă domnia Reginei Elisabeta din anii 1990 până în 2005, inclusiv perioada care duce la moartea tragică a regretatei prințese Diana și la consecințele care au urmat. Elizabeth Debicki revine în rolul lui Lady Di.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Khalid Abdalla reia rolul lui Dodi Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohammed Al-Fayed. Noul sezon o să ne arate relația mediatizată și în final fatală a celor doi. Totodată- Netflix a declarat că partea doua va surprinde povestea de dragoste care înflorește între William și Kate la facultate, și o regină îmbătrânită care contemplează la viitorul monarhiei.

Citește și