• O femeie a fost arestată pentru că a pătruns pe proprietatea lui Taylor Swift de pe malul mării din Rhode Island în weekendul din 4 iulie.
  • Poliția a spus că femeia a fost avertizată, cu toate acestea a fost arestată luni, dar nu este clar dacă Swift era acasă în acel moment.
  • Aceasta nu este prima dată când un fan pătrunde pe proprietatea lui Swift.

O femeie a fost arestată pentru că a pătruns pe proprietatea lui Taylor Swift de pe malul mării din Rhode Island în weekendul din 4 iulie, scrie Fox News. Infractorul a fost găsit în fața conacului lui Swift după ce mai multe indicatoare „Interzicerea accesului” au fost plasate în jurul proprietății, a declarat șeful poliției din Westerly Paul Gingerella, potrivit Associated Press.

Poliția a spus că femeia a fost avertizată anterior să stea departe de casa lui Swift. Ea a fost arestată luni și nu este clar dacă Swift era acasă în acel moment. Incidentul are loc după ce Swift, în vârstă de 33 de ani, a împărtășit fotografii cu petrecerea organizată pe 4 iulie cu prietenii, inclusiv cu Selena Gomez.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Cântăreața „Bad Blood” a fost văzută pozând cu prietenii în timp ce purta costume de baie pe o peluză verde luxuriantă, urmată de câteva fotografii Polaroid din weekend. Selena Gomez a fost văzută împărțind în glumă o paletă cu Swift și îmbrățișându-se într-o altă fotografie.

A treia fotografie o arăta pe cântăreața „Lavender Haze” stând pe o pervaz într-o rochie de vară, cu vedere la ocean.

Aceasta nu este prima dată când un fan pătrunde pe proprietatea lui Swift

Casa cântăreței Swift din New York a fost spartă de mai multe ori. În aprilie 2021, un bărbat care se presupune că a urmărit-o pe Swift, a fost arestat pentru că a încercat să pătrundă în apartamentul cântăreței din Manhattan și a fost acuzat de încălcarea proprietății private.

Citești și

Telescopul James Webb a descoperit cea mai îndepărtată gaură neagră activă supermasivă, denumită CEERS 1019

Fuziunea universului Deadpool 3 cu filmele Fox. Elektra, interpretată de Jennifer Garner, va avea un nou rol în peliculă

Un prezentator BBC este acuzat că a plătit o adolescentă de 17 ani pentru a-i oferi fotografii cu caracter sexual explicit