• Gertrude Ngoma, în vârstă de 26 de ani, din Zambia, a inițiat proceduri legale împotriva iubitului ei Herbert Salaliki, în vârstă de 28 de ani
  • Femeia s-a răzbunat pe acesta deoarece după 8 ani de relație și un copil împreună, bărbatul nu a cerut-o în căsătorie
  • Autoritățile judecătorești consideră că cei doi ar trebui să-și rezolve problemele în afara instanței

„Nu a fost niciodată serios, de aceea am inițiat aceste proceduri legale, pentru că merit să știu ce se va alege de viitorul nostru împreună”, a declarat Gertrude Ngoma în instanță, relatează DailyMail.

În apărarea sa, Herbert Salaliki a spus că vrea să se însoare cu aceasta, dar nu are suficienți bani, adăugând și că ei nu comunică suficient.

În Zambia, este tradițional ca bărbații să plătească o „taxă de apreciere” familiei logodnicei lor, ca semn că vor avea grijă de viitoarea soție. În ciuda plății efectuate, cuplul nu a trăit niciodată împreună, chiar dacă au un copil. Femeia încă stă cu părinții ei.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Bărbatul și-a apărat decizia spunând că nu este suficient de stabil din punct de vedere financiar pentru a-și permite o nuntă. El a mai spus și că este reticent în a se căsători, dând vina pe Gertrude pentru că nu i-a acordat atenția pe care o merită.

Autoritățile judecătorești consideră că cei doi ar trebui să-și rezolve problemele în afara instanței.