• Oppenheimer a câştigat marele premiu la cea de-a 77-a ediţie a premiilor BAFTA.
  • Christopher Nolan e cel mai bun regizor, iar Cillian Murphy obține titlul de cel mai bun actor.
  • Filmul Barbie nu a obținut anul acesta niciun trofeu sau titlu la premiile Bafta.

Oppenheimer este desemnat cel mai bun film la premiile BAFTA 2024. Filmul despre creatorul bombei atomice a câștigat premiul pentru cel mai bun film și a fost distins și cu trofeul pentru regie. A obținut în total 7 trofee.

La cea de-a 77-a ediţie, Oppenheimer a câştigat marele premiu, obţinând în total 7 trofee. A condus detașat topul nominalizărilor, printre care și cel mai bun film. Cel mai bun regizor l-a obținut Christopher Nolan, iar cel mai bun actor în rol principal îl are Cillian Murphy. Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță într-un rol principal pentru „Poor Things”, iar titlul de cel mai bun actor în rol secundar l-a obținut Robert Downey Jr. Și cel mai bun film britanic e The Zone of Interest.

Ei bine din păcate, Barbie a plecat acasă aseară cu mâna goală. Vedetele au strălut pe covorul roșu iar invitatul de onoare la gală a fost Prințul William, în calitate de președinte al Academiei Britanice de Film şi Artă. El a venit fără Kate, pentru că se recuperează după operația abdominală suferită luna trecută.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE

Citește și: