• Orlando Bloom a lăudat-o pe logodnica sa Katy Perry pentru că aduce mereu lumină” după prestația ei de la concertul de încoronare.
  • Actorul a lipsit de la ocazia istorică, dar și-a susținut partenera de la distanță.
  • Pentru prestația sa, Perry a purtat o rochie de bal aurie cu mănuși de operă asortate, creată de regretata Vivienne Westwood.

Orlando Bloom a lăudat-o pe logodnica sa Katy Perry pentru că aduce mereu lumină” după prestația ei de la concertul de încoronare de duminică seara, 7 mai. Cântăreața piesei Firework” a interpretat piesele sale de succes în onoarea încoronării regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla în acest weekend la Castelul Windsor, scrie The Independent.

În urma spectacolului, Bloom, care este logodit cu Perry din 2019 și are împreună cu ea un copil, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant despre prestația ei. Pe contul său de Instagram, starul din Pirații din Caraibe” a postat o fotografie cu imaginea unui tigru creat de drone care a apărut deasupra scenei în timpul cântecului Roar” al lui Perry și o altă fotografie cu cântăreața radiind în timpul prestației sale.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

El a scris în descriere: Extrem de mândru de tine, dragostea mea. Întotdeauna aduci lumina”.
Perry a părut să împărtășească marele moment cu soțul ei, răspunzând la postarea lui cu un comentariu: Lumina noastră”. Bloom a comentat, de asemenea, la postarea lui Perry despre concertul de încoronare și a spus că este atât de mândru” de ea.

Jurata de la American Idol este ambasador al British Asian Trust, după ce a fost numită de rege în 2020. În timp ce Perry a participat, de asemenea, la ceremonia de încoronare de sâmbătă, 6 mai, Bloom a fost absent de la evenimentul istoric.

Pentru prestația sa, Perry a purtat o rochie de bal aurie cu mănuși de operă asortate, creată de regretata Vivienne Westwood. Mai târziu, ea a dezvăluit un bilet special brodat pe interiorul bustierei sale, pe care scria KATY PERRY. CHARLES III. 2023. VW”. O mică coroană a fost, de asemenea, cusută lângă numele regelui.

Citește și