• Paris Hilton discută sincer despre dificultatea deciziei de a alege o mamă surogat pentru cei doi copii ai săi în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Paris in Love”.
  • Paris, care și-a întâmpinat recent fiica nou-năsuctă, London, și-a exprimat cu sinceritate emoțiile pe care le-a simțit de-alungul sarcinii.
  • Paris Hilton: „Procesul de maternitate surogat, a fost cu siguranță o decizie dificilă de luat. Dar viața mea a fost atât de publică”.

Într-o dezvăluire sinceră în premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii „Paris in Love”, Paris Hilton a vorbit despre decizia ei dificilă de a accepta o mamă surogat pentru cei doi copii ai ei, scrie Hello! Magazin.

Vedeta în vârstă de 42 de ani, cunoscută pentru stilul său de viață plin de farmec și pentru prezența sa mediatică, a împărtășit complexitatea din spatele alegerii sale, subliniind dorința sa de a avea o experiență convențională de sarcină, dar dând totuși prioritate siguranței și bunăstării familiei sale.

Paris, care și-a întâmpinat recent fiica nou-năsuctă, London, și-a exprimat cu sinceritate emoțiile pe care le-a simțit de-alungul sarcinii: „Procesul de maternitate surogat, a fost cu siguranță o decizie dificilă de luat. Dar viața mea a fost atât de publică”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

În ciuda dorinței sale de a avea legătura unică de a-și purta copilul, Paris a recunoscut implicațiile imaginii sale publice asupra vieții familiei sale.

„Mi-ar fi plăcut acea experiență de a crește copilul în burtă și de a simți loviturile și toate acele momente emoționante”, a declarat ea.

Cuplul și-a dorit ca copiii lor, inclusiv fiul lor Phoenix, în vârstă de 10 luni, să aibă o viață dincolo de umbra faimei: „Vrem ca familia noastră să crească și să fie normală și să nu fie mereu cunoscută ca fiind copiii lui Paris Hilton. Trebuie să ne gândim la siguranță”, a declarat Carter.

„Nu cred că știm tot ceea ce ne va oferi călătoria, dar vom aborda situația pe parcurs”, a adăugat el, vorbind despre rezistența și adaptabilitatea lor ca proaspeți părinți.

Paris a reflectat asupra viitorului sezon al emisiunii sale, împărtășind entuziasmul fanilor de a fi martori la evoluția ei ca soție și mamă. Cunoscută pentru cariera sa dinamică de model și antreprenor, Paris este acum nerăbdătoare să își dezvăluie latura de educatoare.

„Veți avea parte de o privire cu adevărat aprofundată în viața mea și veți vedea ce mamă distractivă sunt”, a spus ea.

Citește și