• Patru filme se duelează pentru locurile fruntașe de la Box Office. Printre acestea, și animația Paw Patrol.
  • Paw Patrol: The Mighty Movie”, care a costat 30 de milioane de dolari, a adăugat 23,1 milioane de dolari în vânzări în străinătate.
  • „The Creator”, un film de 80 de milioane de dolari a fost cel mai mare film lansat în cinematografe în weekend, dar nu a impresionat publicul.

Patru filme intră în cursa supremației de la Box Office: „PAW Patrol: The Mighty Movie”, „Saw X”, „The Creator” și „Dumb Money”. Ce a funcționat mai bine? Horror și francize animate. Ce nu a făcut-o? Originalitate și comedie, scrie Associated Press.

Paw Patrol: The Mighty Movie”, care a costat 30 de milioane de dolari, a adăugat 23,1 milioane de dolari în vânzări în străinătate.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

„Saw X”, a zecea lansare din seria horror, a reușit să revină de la un nivel scăzut al francizei, cu un weekend de deschidere de 18 milioane de dolari pentru Lionsgate. Filmul a avut cel mai bun weekend de deschidere al francizei din ultimul deceniu și scoruri mari la audiență.

Producția de 13 milioane de dolari a fost și cea mai mare lansare „Saw” de până acum, rulând în 3.262 de cinematografe.

„The Creator”, un film de 80 de milioane de dolari a fost cel mai mare film lansat în cinematografe în weekend, dar nu a impresionat publicul. A avut încasări modeste de 14 milioane de dolari la 3.680 de cinematografe.

„Dumb Money”, care a costat 30 de milioane de dolari, nu a fost un film așteptat. Industria intră într-un sezon de premii, la un an după ce mulți concurenți nu au reușit să ajungă în cinematografe, rezultatele pentru „Dumb Money” ar putea fi un semnal de alarmă pentru filmele care stau la coadă.

Citește și: