• Pierce Brosnan a fost acuzat că a depășit limitele Parcului Național.
  • Unii au fost amendați, le-a fost interzis accesul în parc sau chiar condamnați la închisoare.
  • Pierce Brosnan este cunoscut pentru seria de filme Bond.

Pierce Brosnan a pledat nevinovat pentru că ar fi pătruns într-o zonă interzisă din Parcul Național Yellowstone din SUA. Starul lui James Bond a fost acuzat luna trecută că a ieșit din limitele parcului și a intrat într-o zonă termală de la Mammoth Terraces, în partea de nord a parcului, în apropiere de granița dintre Wyoming și Montana, scrie Sky News.

El ar putea fi încarcerat, amendat sau interzis dacă va fi găsit vinovat, o audiere fiind programată acum pentru 20 februarie, după ce a negat oficial acuzația, potrivit unui document al instanței. Brosnan a vizitat parcul din plăcere și nu pentru afaceri, a precizat Biroul procurorului american pentru Wyoming.

Milioane de oameni vizitează parcul în fiecare an, mulți dintre ei venind pentru gheizerele și vasele de noroi, unde apa poate fi la punctul de fierbere. Mammoth Terraces, un loc pitoresc cu izvoare termale încrustate cu minerale care țâșnesc de pe un deal, este unul dintre sutele de caracteristici termale din parc.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

În fiecare an, oamenii sunt grav arși după ce ignoră avertismentele de a rămâne pe traseu, amenzile, interdicțiile de a intra în parc și chiar pedepsele cu închisoarea fiind aplicate în mod regulat celor care încalcă legea.

Pe lângă filmele sale cu Bond, Brosnan a jucat în serialul TV din anii 1980, Remington Steele, și este cunoscut pentru rolurile principale din filmele Mrs Doubtfire și The Thomas Crown Affair.

Citește și