• Premiile Billboard 2021 îi aduc în prim-plan pe artiștii neglijați la Grammy
  • The Weeknd a adunat 16 nominalizări
  • Alicia Keys, Duran Duran și Jonas Brothers se numără printre capetele de afiș ale serii

Premiile muzicale au farmecul lor, dar în acest an, Premiile Billboard au avut o miză în plus. Rivalitatea cu distincțiile acordate la ceremonia Grammy. Dacă la Grammy-uri, trofeele sunt acordate pe baza voturilor exprimate de greii din industria muzicală americană, premiile Billboard pornesc de la cifrele de vânzări din domeniu. S-a mers până acolo unde ediția din acest an a fost numită răzbunarea lui The Weeknd.

Artistul a fost foarte nemulțumit după ce albumul său „After Hours” nu a primit nici măcar o nominalizare la premiile Grammy acordate în acest an. El a adunat cele mai multe distincții la premiile Billboard, după ce a câștigat 10 dintre cele 16 categorii la care avea nominalizări.

Alicia Keys, Duran Duran și Jonas Brothers se numără printre capetele de afiș ale serii în care Premiul Top Icon a mers la Pink. Cea mai bună piesă rock a ieșit „Bang!”, de la AJR. Și Drake a plecat fericit după ce a primit distincția Top Artist of the Decade. Dar cel mai emoționant moment a fost cel în care mama lui Pop Smoke a primit în numele fiului său unul dintre cele cinci premii acordate la această ediție artistului care a fost ucis în februarie anul trecut.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME