• „Succession”, „The Bear” și „Beef” sunt marii câștigători ai Emmy.
  • „Succession” și „The Bear” au câștigat fiecare câte 6 premii.
  • Sir Elton John a câștigat primul său Emmy.
  • Elton John devine un EGOT după ce a câștigat premiul Emmy.

Hai la Emmy să iei premii. „Succession”, „Beef” și „The Bear” sunt marii câștigători din acest an. „Succession” a câștigat 6 premii, printre care cea mai bună dramă. Kieran Culkin a fost numit cel mai bun actor în rolul principal, iar Sarah Snook cea mai bună actriță. Tot „Succession” a luat și premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie într-un serial de dramă.

”The Bear” stă bine la capitolul cea mai bună comedie, unde a și câștigat. Jeremy Allen White este cel mai bun actor principal într-o comedie. „The Bear” a câștigat și premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie de comedie.

„Beef”a luat premiul pentru cea mai bună serie scurtă, iar creatorul Lee Sung Jin a spus că tot ce face este pentru cei trei câini ai săi. Steven Yeun a obținut premiul pentru cel mai bun actor, iar Ali Wong, cea mai bună actriță. La fel ca „Succession” și „The Bear”, „Beef” a câștigat premiile pentru scenariu și regie, la categoria serie scurtă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

„Abbott Elementary” a luat acasă un singur premiu, pentru cea mai bună actriță în rol principal într-o comedie, câștigat de Quinta Brunson.

Sir Elton John, deși nu a fost la Los Angeles din cauza unei intervenții chirurgicale, a câștigat primul său Emmy. Asta i-a oferit statutul de EGOT, adică a intrat în clubul select al artiștilor care dețin un Emmy, un Grammy, un Oscar și un Tony.

Matthew Perry a primit un omagiu emoționant. Starul pop Charlie Puth a cântat melodia din „Friends”, în memoria lui Perry.

Citește și