• Prințul Harry s-ar fi cazat la Frogmore Cottage în timpul vizitei sale în Marea Britanie pentru cazul de hacking telefonic.
  • Ducele de Sussex a fost rugat de rege să părăsească proprietatea luna trecută.
  • Vizita sa a coincis cu vizita regelui Charles al III-lea și a reginei consoartă Camilla în Germania.

Prințul Harry s-ar fi cazat la Frogmore Cottage în timpul vizitei sale în Marea Britanie pentru cazul de hacking telefonic împotriva editorului publicației The Daily Mail. Harry a apărut în instanță la Royal Courts of Justice luni, marți și joi săptămâna trecută, alături de alte personalități celebre, printre care Sir Elton John, scrie The Independent.

Ducele a revenit în Marea Britanie pentru a participa la o audiere la Înalta Curte din Londra – la trei luni după ce cartea sa de memorii Spare a scos la iveală ruptura sa cu familia regală. Călătoria sa – pentru o audiere la Înalta Curte din Londra, în cadrul plângerii sale împotriva editorului Daily Mail, Associated Newspapers, în legătură cu acuzațiile de colectare ilegală de informații – a fost văzută ca o demonstrație a fermității sale în ceea ce privește acțiunea legală.

Vizita sa a coincis cu vizita regelui Charles al III-lea și a reginei consoartă Camilla în Germania, în timp ce pregătirile pentru încoronarea lor de luna viitoare sunt în plină desfășurare. Se pare că ducele a folosit această vizită probabil pentru a pune în ordine bunurile cuplului și a stabili ce trebuie trimis la casa lor din Montecito, în SUA, înainte de a părăsi proprietatea.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vizita a marcat revenirea prințului la vila cu cinci dormitoare, după ce tatăl său i-a spus că i se va cere să părăsească proprietatea luna trecută. Proprietatea din Home Park, Windsor, a fost dăruită cuplului de către regretata regină Elisabeta a II-a după ce s-au căsătorit în 2018.

Regele le ceruse soților Sussex să elibereze proprietatea în urma publicării cărții de memorii a lui Harry, Spare, la începutul anului. La momentul respectiv, cuplul ar fi fost „uimit” de cerere. Proprietatea a fost oferită în schimb Ducelui de York, care este împins să părăsească reședința sa de lungă durată de la Royal Lodge. Nu s-a confirmat dacă Andrew a acceptat oferta.

Acest lucru vine în contextul în care soții Sussex încă nu și-au confirmat prezența la încoronarea regelui pe 6 mai, după ce cei doi au confirmat că au primit corespondență prin e-mail, dar nu au dezvăluit dacă vor veni în Marea Britanie pentru eveniment.

Citește și: