Priyanka Chopra Jonas spune că este prima dată când primește un salariu egal cu cel al unui actor masculin pentru rolul pe care îl are în Citadel

Priyanka Chopra Jonas spune că rolul ei din Citadel – despre care se spune că este al doilea cel mai scump serial realizat vreodată – a fost pentru prima dată când a primit paritate salarială cu un coleg bărbat, scrie Sky News.

Actrița în vârstă de 42 de ani, care este una dintre cele mai bine plătite vedete din India, filmează în prezent al doilea sezon al serialului, în Marea Britanie, alături de starul scoțian Richard Madden.

Luând o zi liberă de la filmări și vorbind despre emisiune, Chopra Jonas a recunoscut: „Trebuie să spun că a fost prima dată în cariera mea când am primit paritate salarială. Nu a fost ceva ce am crezut că este posibil.

„S-a întâmplat pentru că șeful studioului era femeie? Poate”. Chopra Jonas, care și-a fondat propria companie de producție, Purple Pebble Pictures, în 2015, și-a început ascensiunea spre celebritate după ce a câștigat Miss World în urmă cu 24 de ani.

Se înțelege că primul sezon din Citadel a costat aproximativ 300 de milioane de dolari, dar nu a reușit să entuziasmeze criticii, cu un scor Rotten Tomatoes actual de doar 51%.

Descriind cerințele rolului, Salke a spus că Chopra Jonas este „dispusă să facă orice cascadorie”, uneori „căzând” și trimițându-i mesaje cu imagini cu „fețe însângerate” din cauza naturii fizice a rolului.

Deschizându-se cu privire la ambiția ei de a fi mai mult decât un rol principal romantic, Chopra Jonas a spus: „Pentru mine, a fost foarte diferit, știi, să îndrăznesc să spun că vreau să fiu capabilă, ca actor indian, să joc roluri principale în divertisment comercial și divertisment în limba engleză.”

„Când am început să fac asta, acum 10 sau 12 ani, foarte puțini oameni o făcuseră și încă mai sunt foarte puțini cei care continuă să o facă.”

Exit mobile version