• Quentin Tarantino a dezvăluit care este cea mai tensionată scenă din palmaresul său vast de filme.
  • Regizorul urmează să prezinte o „proiecție secretă” la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes.
  • Tarantino va discuta, de asemenea, despre recenta sa carte „Cinema Speculation”, apărută anul trecut.

Quentin Tarantino a dezvăluit care este cea mai tensionantă scenă din palmaresul său vast de filme. Tarantino, care a scris și regizat filme precum Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill și Once Upon a Time in Hollywood, a fost întrebat de publicația El País care a fost cel mai tensionat moment din filmele sale, scrie Indy 100.

El a răspuns: „În filmele mele? Cel de la fermă de la începutul filmului Inglourious Basterds. Cu ofițerul nazist Hans Landa vorbind cu proprietarul fermei, care ascunde evrei în pivnița sa.”

Tarantino a continuat să împărtășească procesul de creare a tensiunii, declarând: „Este ușor pentru mine să creez acele situații în care personajele încep să vorbească, iar lucrurile se așează la locul lor și există un punct culminant. Arunci o minge actorilor, iar ei o prind.” 

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Noi producții ale lui Tarantino

Regizorul urmează să prezinte o „proiecție secretă” la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes. El va reveni la prestigiosul eveniment ca invitat de onoare la patru ani după ce a prezentat în premieră „Once Upon a Time in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Austin Butler și Margot Robbie.

Tarantino va discuta, de asemenea, despre recenta sa carte „Cinema Speculation”, apărută anul trecut.

„În 1969, la Cannes, s-a născut Quinzaine des Réalisateurs, o contra-programare de filme cu spirit liber din întreaga lume. În 1969, în California, o nouă generație de cineaști s-a ridicat împotriva vechiului Hollywood”, se arată într-un comunicat de la Cannes.

„Despre aceasta, Quentin Tarantino a publicat recent o analiză captivantă într-un eseu critic despre cinematografia anilor 1970. Ca cinefil excepțional și generos, Tarantino se simte ca acasă la Quinzaine. El va fi invitatul nostru în acest an pentru a prezenta o proiecție secretă și pentru a discuta despre contraistoria sa cinematografică. O vibrație rockabilly în ziua închiderii.”

Citește și