Record după record pentru Taylor Swift. Artista ocupă primul loc în topul celor mai ascultați artiști ai anului 2023 de pe Spotify

Taylor Swift este cel mai bun artist al anului 2023 pe Spotify. Artista l-a întrecut pe rapperul Bad Bunny care a fost de 3 ori pe primul loc.

Taylor Swift e pe valul succesului. Spotify a precizat că Swift a generat 26,1 miliarde de stream-uri din ianuarie, lansările de albume, ca „Midnights”, „1989 (Taylor’s Version)” și „Speak Now (Taylor’s Version)”,
au contribuit la creșterea popularității sale.

Săptămâna aceasta filmul muzical al artistei- Eras Tour- a ajuns la 250 de milioane de dolari în box office-ul. Îți mai spun și că topul este completat de Bad Bunny, The Weeknd și Drake.

Cea mai ascultată melodie a anului 2023

Miley Cyrus nu doar că a produs cel mai mare single din cariera sa în 2023, ci a și sincronizat perfect lansarea acestuia.

Piesa „Flowers” a cântăreței a fost desemnată cea mai difuzată melodie din 2023 pe Spotify și vine cu un număr masiv de streaming- 1,6 miliarde. Smash-ul a fost lansat la mijlocul lunii ianuarie, la scurt timp după ce Spotify a început să urmărească datele.

Citește și

Exit mobile version