• Bella este actuala deținătoare a recordului în materie de tors zgomotos.
  • Recordul pisicii din Huntingdon tocmai a fost omologat de Guinnes World Records.
  • Felina deține recordul pentru feline aflate în viață, recordul absolut fiind de 67,8 decibeli.
  • Smokey și Merlin erau pisicile care împărțeau această onoare până de curând.

O pisică de 14 ani din Marea Britanie este vedetă. Tocmai a intrat în Cartea Recordurilor. Iar specialitatea sa este torsul. Zgomotos.

Stăpâna pisicii, Nicole Spink spune că ”E clar mai mult casa Bellei decât a noastră. Bella are 14 ani. E o fată foarte molcomă. E în vârstă, așa că are voie… E o fată tare zgomotoasă. Mereu am considerat că Bella toarce cel mai zgomotos din lume.”

Recomandări

MACRON AMÂNĂ NUMIREA NOULUI GUVERN
PAS CU PAS SPRE PACE
DAVID LAMMY AJUNGE ÎN INDIA
ANM EMITE COD PORTOCALIU DE PLOI
DEFECTE DE 1 MILIARD DE DOLARI
ÎNCETINIREA ECONOMICĂ A CHINEI AFECTEAZĂ MĂRCILE DE LUX

Reprezentantul Guinnes World Book of Records, Dave Willson a explicat faptul că ”Aparatul de măsurat trebuie să fie la 1 m distanță de pisică și la 1 m înălțime de pământ. Cerința minimă pentru acest record este de 50 dB”.

Reprezentantul oficial a înregistrat în cele din urmă valoarea de 54,6 dB.

Nicole Spink a povestit că Bella toarce destul de des, momentele ei preferate fiind după ce mănâncă și atunci când este ținută în brațe. O șoaptă are un volum de 23 decibeli, iar strigătul unui om poate ajunge până la 65 de decibeli.

Dar recordul Bellei este rezervat pentru pisici de casă aflate în viață. Recordul absolut îl dețin Smokey și Merlin. Smokey a stabilit recordul la 67,8 decibeli, în 2011, iar Merlin l-a egalat, patru ani mai târziu.

Citește și: