• Scenarista și regizoarea Greta Gerwig a dezvăluit că a refuzat să taie o anumită scenă din noul său film, Barbie.
  • Se pare că Barbie va depăși la box office filmul Oppenheimer al lui Christopher Nolan, care a ajuns și el în cinematografe ieri.
  • Greta Gerwig a dezvăluit recent că directorii studioului i-au sugerat să elimine scena în care o bătrână este anunțată de Barbie că este frumoasă.

Scenarista și regizoarea Greta Gerwig a dezvăluit că a refuzat să taie o anumită scenă din noul său film, Barbie, deoarece a considerat că aceasta reprezenta întregul ethos și mesaj al filmului, scrie Far Out Magazine.

Greta Gerwig a dezvăluit recent că directorii studioului i-au sugerat să elimine o scenă din filmul cu Margot Robbie și Ryan Gosling, în care o bătrână este anunțată de Barbie că este frumoasă.

Ce a declarat Greta Gerwig

„Iubesc atât de mult acea scenă”, a declarat recent Greta Gerwig. „Iar femeia în vârstă de pe bancă este designerul de costume Ann Roth. Ea este o legendă. Este un moment fără spectaculos”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.

Greta Gerwig a continuat: „Și în primele tăieturi, uitându-ne la film, s-a sugerat: ei bine, ai putea să o tai și, de fapt, povestea ar merge mai departe la fel, iar eu am spus: dacă tai scena, nu știu despre ce este vorba în filmul ăsta””.

Regizorul a explicat apoi cum scena în cauză formează inima filmului. „Felul în care Margot joacă acel moment este atât de blând și atât de neforțat”, a spus ea. „Există și elemente mai scandaloase în film, despre care oamenii spun doamne, nu pot să cred că Mattel te-a lăsat să faci asta”, a adăugat Greta.

Citește și: