• Actrița a spus că atunci când ea și Reynolds au început să se întâlnească, au făcut o regulă în carierele lor profesionale, de dragul relației lor.
  • Lively și Reynolds au trei fiice.
  • Când Ryan și cu mine am fost împreună, am făcut o regulă să nu lucrăm în același timp”, a spus ea.

Blake Lively a dezvăluit singura regulă pe care ea și soțul ei, Ryan Reynolds, au respectat-o pentru ca mariajul lor să funcționeze. Actrița în vârstă de 36 de ani a vorbit sincer despre soțul ei în timpul unei apariții în emisiunea Substack a prietenei Amber Tamblyn, Further Ado, difuzată pe 22 februarie. Lively și Reynolds au trei fiice – James, în vârstă de nouă ani, Inez, în vârstă de șapte ani, și Betty, în vârstă de patru ani – și un copil de un an, al cărui nume nu a fost dezvăluit public, scrie The Independent.

Vorbind cu colegul ei de platou Sisterhood of the Traveling Pants, actrița a spus că, atunci când ea și Reynolds au început să se întâlnească, au făcut o regulă în carierele lor profesionale, de dragul relației lor.

Când Ryan și cu mine am fost împreună, am făcut o regulă să nu lucrăm în același timp”, a spus ea în timpul episodului din emisiune, după cum a relatat E! News. Astfel încât să putem da întotdeauna prioritate vieții noastre personale”.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Lively a precizat că ea și Reynolds au continuat să urmeze această strategie pentru momentul în care își iau un loc de muncă, încă de când s-au căsătorit, în 2012. Cu toate acestea, ea a mărturisit că nu a fost ușor pentru ea și partenerul ei să se țină de această regulă.

Asta presupune să muncim din greu atunci când nu suntem”, a continuat ea. La fel ca planificarea financiară și susținerea acesteia; este nevoie de echilibru.”

De asemenea, ea a recunoscut că atunci când ea și Reynolds au început să fie împreună, ea era cea care avea un program de lucru solicitant deoarece filma serialul ei de succes, Gossip Girl. Sunt obișnuită să muncesc din greu și să merg și să merg și să merg și să merg și să nu mă opresc”, a adăugat ea. Mai ales că Gossip Girl a reprezentat șase ani din viața mea și uneori filmam trei episoade deodată”.

Citește și