- Pandemia a schimbat festivitățile de Anul Nou de pe tot globul
- Țările din Asia au spus pe rând La mulți ani, 2021!
- www.alephnews.ro îți arată cum trec ţările rând pe rând în noul an
UPDATE 00.00 1 ianuarie 2021 România a intrat în 2021
Azi, 01 ianuarie 2021, România a intrat în noul an.
UPDATE 23.00 Rusia a intrat în 2021
Happy New Year Russia! Moscow welcomes in 2021 with fireworks https://t.co/rOb6FKCDzx— euronews (@euronews) December 31, 2020
UPDATE 22.00 Dubaiul a intrat în 2021 cu un spectaculos foc de artificii și joc de lumini
UPDATE 21:00 Pakistan a intrat în 2021
UPDATE 19.00 Thailanda sărbătorește noul an – a intrat oficial în 2021
Thailanda a intrat oficial în 2021.
UPDATE 18:00 China a intrat în 2021
Oficial, China a intrat în 2021. Numărătoarea inversă a fost un moment spectaculos, la fel și jocul de lumini din momentul trecerii în noul an.
UPDATE 17:05 Revelion în Wuhan
Locuitorii din Wuhan se pregătesc de numărătoarea inversă pentru Revelion.
LIVE: Wuhan residents gather for countdown to 2021 https://t.co/ZnjIymz1Xt— Reuters (@Reuters) December 31, 2020
UPDATE 15.00 Focurile de artificii de la Opera din Sydney au marcat trecerea Australiei în 2021
UPDATE 14.00 Revelion caritabil în Manchester
Dacă tot sunt închise localurile de noapte, petrecerile s-au mutat online. Și pentru că e bine să îmbini plăcutul cu utilul, petrecerea organizată la Manchester are scop caritabil.
Participarea se face pe bază de donații, iar banii strânși vor fi folosiți în scopuri caritabile.
UPDATE 13.00 Noua Zeelandă a intrat în 2021
Noua Zeelandă a sărbătorit Anul Nou cu un spectacol grandios de lasere și artificii, la Auckland.
UPDATE 12.00 Kiribati – primul stat din lume care a trecut în noul an
Samoa, părţi din Kiribati şi Tonga sunt primele ţinuturi din lume care au trecut în anul 2021, la ora locală 0.00, respectiv ora 12.00 ora României.
Revelion în anul care a schimbat radical lumea
Anul 2020 a ajuns la final și a fost o provocare la nivel global. Lumea întreagă s-a confruntat cu epidemia de coronavirus.
Bilanțul zilei a fost breaking news-ul zilei, peste tot în lume în acest an.
Restricțiile ne-au dat peste cap planurile de vacanță, rutina și obiceiurile. Sărbătorile au fost diferite în 2020, iar timpul petrecut cu prietenii la terasă s-a mutat în videocall-uri.
Decembrie 2020 a venit cu veștile bune: vaccinurile anti-COVID. Ce ne va aduce 2021 rămâne de văzut, dar sperăm la ce este mai bine.
Azi ne rămâne să vedem cum trec țările în noul an 2021 și cum petrec de Revelion. Locuitorii din Insula Crăciunului, Kiribati, sunt primii care au intrat în anul 2021. Este prima suprafaţă de uscat locuită care a serbat noul an, la 12:00, ora României. Au fost urmați de cei din Noua Zeelandă, Australia, Japonia şi Coreea de Sud.
Cum s-au pregătit marile orașe ale lumii pentru Revelion
Organizatorii de petreceri din întreaga lume au fost nevoiţi să ia decizii dure în legătură cu sărbătorile lor de Revelion în 2020. Mulţi au abandonat gândul de petrecere, dar câţiva merg înainte. Principalul foc de artificii din Taipei va continua cu măşti obligatorii pentru participanţi.
În New York are loc pe 31 decembrie o mare petrecere virtuală cu cei mai cunsocuţi artişti. În Berlin, unde nu au loc sărbători din cauza restricţiilor provocate de coronavirus, se va aştepta o fotografie live a peisajului urban la miezul nopţii.
În Dubai va avea loc un spectacol de artificii şi laser la Burj Khalifa. Petrecerea tradiţională de pe Freemont din centrul oraşului Vegas nu va fi la fel ca în anii anteriori, dar se va întâmpla într-un cadru mai restrâns.
Cum va arăta trecerea în Anul Nou 2021 pe glob
În Australia oficialii au interzis oamenilor să se adune lângă podul Sydney Harbour pentru a urmări focul de artificii de Revelion 2020.
Celebrul eveniment anual, care atrage în mod normal aproximativ un milion de oameni în portul oraşului, poate fi urmărit în direct doar de cei care locuiesc în zonă şi de oaspeţii lor
Organizatorii de petreceri din întreaga lume au fost nevoiţi să ia decizii dure în legătură cu sărbătorile lor. Mulţi i-au abandonat, dar câţiva împing înainte.
Afişajul emblematic al naţiunii insulare asiatice în umbra staţiunii Marina Bay nu se va întâmpla anul acesta, dar locuitorii din Singapore le pot prinde în alte 11 locaţii mai mici, transmis direct online
Principalul foc de artificii din Taipei va continua – cu măşti obligatorii pentru participanţi .
Pentru prima dată în istoria sa, evenimentul emblematic Hogmanay al Scoţiei se mută online – unde va fi condus de actorul David Tennant.
Petrecerea tradiţională de pe Freemont din centrul oraşului Vegas nu va fi la fel ca în anii anteriori, dar va fi totuși organizată.