• Vedeta a comparat albumul cu un „jurnal”.
  • Rita a dezvăluit că primul single de pe noul ei album se va numi Praising You.
  • Cântăreața a colaborat cu Fatboy Slim, al cărui nume real este Norman Cook, pe piesa uptempo.

Rita Ora a ieșit în centrul Londrei în timp ce își promova noul album You & I, scrie Daily Mail. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, care a denumit discul după soțul ei Taika Waiti, a purtat o jachetă de blană artificială maro și bej.

Rita – al cărei ultimul album Phoenix a apărut în 2018 – a împărtășit miercuri o ședință foto uimitoare în legătură cu noul ei album. Vedeta a comparat albumul cu un „jurnal”, sugerând că va fi cea mai personală ofertă a ei pentru fani de până acum.

Ea a spus: „Acest album înseamnă foarte mult pentru mine. Este ca jurnalul meu din ultimii ani, este sunetul meu și mi se pare atât de adevărat și cine sunt astăzi”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Rita a dezvăluit că primul single de pe noul ei album se va numi Praising You, o nouă versiune a hitului Praise You al lui Fatboy Slim din 1999. Cântăreața a colaborat cu Fatboy Slim, al cărui nume real este Norman Cook, pe piesa uptempo.

Ea a spus: „Nu doar să obțin ștampila de aprobare a lui Norman, ci și să colaborez cu el și să-i aduc un omagiu unui cântec atât de masiv din copilăria mea a fost cu adevărat o experiență suprarealistă. Cred că acest album înseamnă ceva diferit pentru toată lumea, dar din perspectiva mea, este vorba despre a-i lăuda pe cei dragi și de a sărbători cu adevărat acele relații. Sunt incredibil de onorată că reușim să dăm o nouă viață melodiei și să o reintroducăm unei generații cu totul noi.”

Citește și