• Menswear Paris Fashion Week a cuprins peste 40 de prezentări pe podium.
  • Tema dominantă a sezonului toamnă-iarnă 2024-2025 este „quiet luxury”.
  • Hermès prezintă o linie texturată, cum ar fi un costum din piele de vițel lustruită.
  • Pierpaolo Piccioli a readus moda masculină la Valentino pentru prima dată în ultimii 4 ani.

Astăzi se trage cortina pentru Săptămâna Modei de la Paris dedicată bărbaților. Tema dominantă a sezonului toamnă-iarnă 2024-2025 a fost „quiet luxury”.

13 case de modă au defilat. Menswear Paris Fashion Week a fost despre echilibrul dintre stilul discret- cunoscut așa cum ai spus și tu quiet luxury și experimente, modele îndrăznețe. Designerii colectivi au prezentat o multitudine de abordări, unii preferând creațiile minimaliste. Designerii răspund la inegalitatea socială. Hermès, de exemplu, a prezentat o linie texturată de look-uri elegante, cum ar fi un costum cu croială fină din piele de vițel lustruită care strălucea.

Pierpaolo Piccioli readuce moda masculină pentru Valentino pentru prima dată în ultimii patru ani. Colecția este o reflectare continuă a idealurilor contemporane ale masculinității. Piccioli folosește culoarea ca instrument pentru a explora comunicarea de idei și idealuri. Intitulată „Le Ciel”, colecția a fost înrădăcinată într-o nuanță de albastru pur.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Este luxos, dar cu siguranță nu discret” – așa a rezumat Olivier designerul colecției de toamnă pentru bărbați Balmain. Ne-a arătat o explozie de culori vii, imprimeuri figurative, buline, și ornamente de calibru couture. El a deschis prezentarea cu un palton pavat cu cristale de mărimea unui bob de mazăre care reprezentau doi ochi, un nas și buze roșii. Olivier a explicat că fața nu aparține nimănui, fiind generată de inteligența artificială.

Citește și