Sarah Ferguson dezvăluie de ce nu a fost invitată la încoronarea regelui Charles al III-lea 

Sarah Ferguson a rupt tăcerea în legătură cu motivul pentru care nu a fost invitată la încoronarea regelui Charles al III-lea, luna viitoare, scrie The Independent.

Autoarea de cărți, în vârstă de 63 de ani, a confirmat că nu va participa la evenimentul de la Westminster Abbey, care va avea loc pe 6 mai, în timpul episodului de joi al emisiunii Good Morning Britain de pe ITV. Ea a spus că nu a primit o invitație și că nu s-a simțit ofensată de acest lucru, deoarece ea și prințul Andrew, care este fiul regine Elisabeta a II-a, sunt divorțați din 1996.

„Este o ocazie de stat și, fiind divorțat, nu cred că poți avea ambele variante”, a spus ea. „Sunt divorțată și îmi place foarte mult să fiu divorțată de fostul meu soț.”
Ea a continuat să spună: „Nu poți avea ambele variante. Nu trebuie să stai pe baricade. Ori ești în familia regală, ori nu ești, dar nu te juca cu asta.”

Ferguson și Andrew s-au căsătorit în 1986 și au divorțat 10 ani mai târziu. Au două fiice împreună: Prințesa Beatrice, 34 de ani, și Prințesa Eugenie, 33 de ani.

În altă ordine de idei, în timpul apariției sale la Good Morning Britain, ducesa de York a spus că s-a concentrat asupra scrisului său în urma lansării ultimului său roman, A Most Intriguing Lady. De asemenea, ea și-a împărtășit speranța că oamenii vor fi inspirați de dedicarea ei pentru cariera sa.

Citește și

Exit mobile version