• „The Idol” și-a încheiat primul sezon – și singurul – la începutul lunii iulie.
  • Lily-Rose Depp și The Weeknd au rolurile principale în serialul „The Idol”.
  • „The Idol” prezintă iubirea dintre o artistă în plină ascensiune și un guru de self-help.

După mai multe zvonuri, HBO a confirmat: serialul „The Idol” nu va avea un al doilea sezon. Producția nu a dus lipsă de controverse, dar a primit și aprecieri.

„The Idol” și-a încheiat primul sezon – și singurul – la începutul lunii iulie, după doar cinci episoade, mai puține decât erau planificate inițial, adică șase. După două luni, un purtător de cuvânt al HBO a anunțat, într-o declarație pentru Variety, că, după multă gândire și analize, compania, creatorii și producătorii serialului au decis să nu avanseze cu un al doilea sezon.

Totuși, „The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare seriale originale ale HBO și suntem mulțumiți de răspunsul puternic al publicului”, a mai spus el. Vestea nu este tocmai o surpriză. „The Idol” este un serial controversat, care a împărțit cinefilii în două – cei care l-au apreciat și cei care l-au criticat din cauza conținutului sexual. Încă din primele episoade, cinefilii au văzut revenge porn, intrigi și escrocherii care amintesc de prețul faimei. Premiera de la Cannes, care i-a adus pe marile ecrane pe Lily Rose Depp și The Weeknd, a fost primită cu entuziasm de către mulțimea din sală. Serialul a fost aplaudat în picioare vreme de mai bine de cinci minute.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

Serialul o are pe Lily Rose-Depp în rolul celei mai mari vedete pop din lume, a cărei relație cu un guru și lider al unui cult secret o conduce pe o cale întunecată. Cu o acțiune plasată în lumea industriei muzicale, plină de băutură, destrăbălare, orgii și consum de droguri, serialul vrea să ofere „the sleaziest love story in all of Hollywood”. A fost cel mai îndrăzneț rol al fiicei lui Johnny Depp, iar asta a atras multe reacții negative și comentarii răutăcioase pe social media.

Citește și: