• „Trebuie să sprijinim Ucraina până la capăt”, a spus Sir Rod Stewart.
  • Rod Stewart și-a dezvăluit temerile cu privire la consecințele „retragerii de bani din Ucraina” de către SUA.
  • Sir Rod a apărut la Sky News alături de prietenul și colegul muzician Jools Holland.

Sir Rod Stewart l-a atacat pe Vladimir Putin în ajunul celei de-a doua aniversări a războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Veteranul în muzică l-a calificat pe președintele rus drept „un idiot” într-un interviu pentru Sky News vineri seară.

Rod Stewart și-a dezvăluit temerile cu privire la consecințele „retragerii de bani din Ucraina” de către SUA, când conflictul intră în al treilea an. Sir Rod a spus pentru Sky News Friday Night With Niall Patterson: „Dacă lași prostul ăla să intre în Ucraina, el va intra în fiecare țară NATO. Și va trebui să ne înscriem în armată”.

„Trebuie să sprijinim Ucraina până la capăt”, a continuat el, adăugând: „Pace și în Orientul Mijlociu”.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Sir Rod a apărut la Sky News alături de prietenul și colegul muzician Jools Holland pentru a discuta despre noul lor album, Swing Fever. „Avem nevoie de bucurie, trăim vremuri foarte întunecate”, a spus el pentru Sky News. Sir Rod a descris modul în care albumul „i-a adus împreună”, în timp ce pianistul și compozitorul Holland a dezvăluit cum, atunci când Sir Rod l-a sunat pentru prima dată pentru a discuta despre proiect, el a crezut că a fost o chemare de nebunie.

El a spus că este ridicol oamenii trebuie să aștepte perioade lungi de tratament esențial și a cerut o schimbare în guvern. Sir Rod a spus: „Eu personal sunt conservator de mult timp, dar cred că acest guvern ar trebui să se retragă acum și să dea o încercare Partidului Laburist, acest lucru este sfâșietor. În toți anii petrecuți petrecuți în această țară, nu am văzut niciodată așa de rău… să schimb nenorocitul de guvern”.

Citește și