• Utilizatorii Snapchat vor putea folosi un filtru inspirat din filmul Barbie pentru a arăta precum Barbie sau Ken.
  • Utilizatorii pot accesa garderoba virtuală Barbie din aplicație.
  • Au fost lansate și flitre „Barbie” pentru a transforma clădiri importante precum Statuia Libertății din New York, Teatrul Chinez TCL din Los Angeles și Clădirea Capitoliului.

Warner Bros. Pictures lansează o campanie publicitară „Barbie” AR Lens exclusiv pe aplicația de socializare și mesagerie. Snapchat este aplicația care permite folosirea ținutelor inspirate din film pentru a arăta precum Barbie sau Ken, scrie Variety. Campania s-a lansat astăzi, 30 iunie, cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială a filmului pe 21 iulie.

Utilizatorii pot accesa garderoba virtuală Barbie din aplicație sau prin scanarea Snapcode folosind camera Snapchat. Odată cu debutul noului obiectiv Barbie Wardrobe AR, snapchatterii se pot vedea purtând diferite ținute și accesorii inspirate din costume din filmul ce urmează a fi lansat. Veți putea partaja fotografiile sau videoclipurile rezultate din povestea Snapchat.

Sursă: Variety

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

În plus, Warner Bros. Discovery folosește aplicația Snapchat pentru a le permite fanilor să transforme o colecție de filtre celebre din întreaga lume în culorile Barbie. Primele filtre activate de „Barbie” ale aplicației s-au lansat în SUA astăzi, 30 iunie la Statuia Libertății din New York, la Teatrul Chinez TCL din Los Angeles și la Clădirea Capitoliului din Washington, D.C. În acele locații , utilizatorii vor putea scana locațiile emblematice folosind lentilele Barbie și le vor vedea transformându-se într-o versiune strălucitoare în roz și pastel.

Mai târziu în iulie, filtre din întreaga lume vor fi adăugate obiectivului Snapchat Barbie, inclusiv: Turnul Eiffel din Paris; Colosseumul din Roma, Tower Bridge din Londra, Sydney Harbour Bridge și Brandenburg Gate din Berlin.

Citește și