• Compania anunță o nouă versiune de Playstation, cu 30% mai mică în volum și cu 18% mai ușoară.
  • Noua versiune de Playstation va fi disponibilă din luna noiembrie pentru 550 de euro, versiunea cu disc Blu-ray, și 450 de euro pentru cea digitală.
  • Compania vinde şi separat unitatea optică, care costă 80 de dolari şi poate fi ataşată de cei care au cumpărat PS5 Digital Edition.  Noul PS5 are 1TB spațiu intern de stocare.

Sony vrea să te joci la finalul acestui an. Compania anunță o nouă versiune de Playstation, cu 30% mai mică în volum și cu 18% mai ușoară.

Noua versiune de Playstation va fi disponibilă din luna noiembrie pentru 550 de euro, versiunea cu disc Blu-ray, și 450 de euro pentru cea digitală.

Specificațiile sunt aproape identice, cu un minus de 1,3 kilograme pentru noile modele. Sony a făcut anunțul chiar în ziua dedicată shopping-ului la americani. Sony are un final de an cu multe opțiuni pentru gameri.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Compania vinde şi separat unitatea optică, care costă 80 de dolari şi poate fi ataşată de cei care au cumpărat PS5 Digital Edition.  Noul PS5 are 1TB spațiu intern de stocare.

Citește și: