Studentul care a urmărit jetul lui Taylor Swift răspunde acuzațiilor. Jack Sweeney a primit o scrisoare din partea avocatului lui Taylor Swift

Jack Sweeney, studentul în vârstă de 21 de ani, care a primit o scrisoare de încetare și desistare din partea avocatului lui Taylor Swift după ce a urmărit jetul privat al cântăreței, a răspuns înapoi la amenințările legale. Acesta a publicat scrisoarea trimisă de avocații săi pe X (fostul Twitter), adăugând o referință la una dintre melodiile celebre ale cântăreței într-un comentariu: „Look What You Made Me Do”, făcând aluzie la melodia din albumul „Reputation” din 2017, conform NDTV.

Avocatul lui Taylor Swift l-a acuzat pe domnul Sweeney că se implică în „comportamente de hărțuire și urmărire” prin urmărirea activității jetului cântăreței americane. Însă echipa legală a lui Sweeney a declarat că avocata Katie Wright Morrone nu a putut găsi nicio dovadă a unui proces intentat împotriva clientului lor pentru utilizarea „discursului protejat” și publicarea datelor Federal Aviation Administration, accesibile publicului.

„Pe scurt, nu există nimic ilegal în utilizarea informațiilor publice pentru a urmări avioane private, inclusiv cele folosite de figuri publice precum Taylor Swift”, a declarat avocatul James Slater. El a subliniat că a folosit aceleași date pentru a publica informații despre avioanele private ale lui Elon Musk.

Un alt argument adus de echipa legală a lui Sweeney este că siguranța lui Swift nu este pusă în pericol de aceste informații. Studentul a declarat că nu a avut niciodată intenția de a provoca vreun rău cu acțiunile sale, subliniind că compilează doar „informații publice”.

Citește și

Exit mobile version