• Ambasada Japoniei ne-a asigurat că Taylor Swift nu va trebui să rateze să-l vadă pe Travis Kelce jucând la Super Bowl.
  • De când Kansas City Chiefs au câștigat împotriva Ravens duminica trecută, internetul a fost plin de teamă că Swift nu va putea ajunge la Las Vegas.
  • Ambasada a publicat vineri o declarație către X, ca răspuns la „rapoartele recente din presă” despre logistica complicată de călătorie a lui Swift.

Cu toții putem răsufla uşuraţi — Ambasada Japoniei ne-a asigurat că Taylor Swift nu va trebui să rateze să-l vadă pe Travis Kelce jucând la Super Bowl. De când Kansas City Chiefs au câștigat împotriva Ravens duminica trecută, internetul a fost plin de teamă că Swift nu va putea ajunge la Las Vegas, Nevada, duminica viitoare, deoarece are un concert la Tokyo cu o seară înainte, scrie DB.

Ambasada a publicat vineri o declarație către X, ca răspuns la „rapoartele recente din presă” despre logistica complicată de călătorie a lui Swift, explicând că diferența de timp dintre SUA și Japonia înseamnă că este total posibil ca cuplul să se reunească la Super Bowl LVIII.

„În ciuda zborului de 12 ore și a diferenței de oră de 17 ore, Ambasada poate vorbi cu încredere acum pentru a spune că, dacă pleacă din Tokyo seara după concert, ar trebui să ajungă confortabil la Las Vegas înainte de începerea Super Bowl-ului”, se spune în declarație.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și