• Lady Gaga a recreat propria sa imagine din pauza spectacolului de la Super Bowl din 2017.
  • Artista pop a purtat machiaj cu cristale strălucitoare, similar cu cel pe care l-a purtat în timpul reprezentației de acum șapte ani.
  • Împreună cu partenerul ei, Michael Polansky, Gaga a urmărit meciul din locurile speciale de la mijlocul terenului.

În 2024, pokerface a lui Lady Gaga este televizată – și împodobită cu cristale – la Super Bowl.

Chiar dacă forma cristalelor și designurile de eyeliner nu erau exact la fel ca cele purtate de Gaga în timpul spectacolului de acum șapte ani, machiajul a fost un omagiu clar adus ansamblului anterior strălucitor, ambele aspecte incluzând cristale roșii și albe aliniate în jurul unui eyeliner negru gros, scrie EW.

Makeup artistul Sarah Tanno a dezvăluit anterior că costumul, cizmele și machiajul lui Gaga erau căptușite cu cristale Swarovski, cu machiajul Marc Jacobs pe față.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Doream ca ea să poată să se uite la asta peste 10 ani și să simtă că este atemporal,” a spus Tanno pentru USA Today la momentul respectiv, după ce setul lui Gaga a devenit unul dintre cele mai vizionate din istoria evenimentului, atrăgând 117,5 milioane de spectatori.

Taylor Swift a fost și ea la joc pentru a-și arăta susținerea pentru iubitul ei, jucătorul de la Chiefs, Travis Kelce. Cântăreața pop a urmărit alături de prietenii ei Lana Del Rey, Blake Lively și Ice Spice, pe măsură ce Kelce și echipa sa au câștigat confruntarea de mare anvergură în prelungiri.

Citește și