• Rebel Moon, care va fi lansat mondial pe 22 decembrie, are primele recenzii de la critici.
  • Ed Skrein spune că filmul are prea multă violență, sex și înjurături.
  • Rebel Moon aduce un omagiu filmului „Șapte Samurai” al lui Akira Kurosawa.
  • Inițial, Snyder a propus proiectul celor de la Warner Bros. Pictures.

Primele reacții la Rebel Moon sunt aici: E bun noul film al lui Zack Snyder? Regizorul american de film a reușit în sfârșit să facă mult-visatul său film Star Wars.

Părerile sunt împărțite. Chiar Ed Skrein, care îl interpretează pe Atticus, spune că filmul este prea brut, – prea multă violență, sex și înjurături, ceea ce te poate scoate din universul galactic. Va ajunge pe Netflix săptămâna viitoare, mai exact – pe 22 decembrie – și vei vedea punctul culminant în cariera de regizor al lui Snyder, de ce? Datorită temei filmului și cheii regizorale mai mature. Noul este un vechi reinterpretat. Rebel Moon aduce un omagiu filmului „Șapte Samurai” al lui Akira Kurosawa deoarece misiunea principală a lui Kora în prima parte a epopeii SF în două părți este de a recruta războinici. Fanii au avut reacții pozitive.

Avem de la „Destul de bun”, la „vizual epic!” sau chiar „mult mai bun decât ce a lansat Lucas Film de ceva vreme încoace”. Zig-zag-ul lui Snyder, de la a propune proiectul ca joc video și film celor de la Warner Bros. Pictures, apoi propunerea către Lucas Film – la scurt timp după ce fusese cumpărat de Walt Disney Company, apoi proiectul a fost ulterior redezvoltat de producătorul Eric Newman și Snyder ca un produs. La final s-a stabilit că filmul va fi produs de către Netflix.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Fanii universului Star Wars au fost mai tăioși. Ei spun că vizual este bun, chiar de apreciat, nu este perfect, dar merită o a doua parte.

Citește și