Tatăl lui Taylor Swift scapă de acuzații. El ar fi agresat paparazzi în Australia

Tatăl lui Taylor Swift nu va fi acuzat pentru acuzațiile că a agresat paparazzi în Australia. Ben McDonald, în vârstă de 51 de ani, a declarat poliției că Scott Swift, în vârstă de 72 de ani, l-a lovit în față pe un debarcader din Sydney pe 27 februarie. El nu a avut nevoie de ajutor medical, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al lui Swift a declarat la acea vreme că două persoane s-au comportat agresiv față de megastar. După o anchetă care a durat o lună, poliția din New South Wales a declarat marți că nu vor fi luate alte măsuri.

Confruntarea a avut loc după ce Swift și fiica sa au coborât de pe un iaht, la câteva ore după ultimul spectacol al turneului Eras Tour de la Sydney.

O înregistrare video publicată de presa australiană o arată pe cântăreață, care este ascunsă sub o umbrelă, plimbându-se cu tatăl ei și cu gărzile de securitate de-a lungul Neutral Bay Wharf în jurul orei locale 02:30.

Camerele de luat vederi clipesc înainte ca două voci – despre care se spune că ar fi un fotograf și un paznic – să se acuze reciproc de atingerea umbrelelor. Nu este clar dacă imaginile surprind presupusul incident. McDonald a declarat anterior pentru BBC că Swift se afla deja în interiorul unei mașini când tatăl ei a intrat în forță” și l-a atacat fără provocare.

Fac acest lucru de 23 de ani și nu am fost niciodată în situația în care cineva să mă lovească în coaste”, a spus el.

Cu toate acestea, reprezentantul cântărețului a declarat: Doi indivizi se îndreptau agresiv spre Taylor, apucând-o de personalul de securitate și amenințând să arunce în apă o membră a personalului”.

Cunoscut sub numele de Papa Swift” de către fanii vedetei pop, Scott Swift și-a însoțit fiica în turneul său global Eras Tour și a părăsit țara la scurt timp după incident.

Citește și

Exit mobile version