• Taylor Swift a luat premiul cel mare la gala MTV Video Music Awards 2023 pentru videoclipul „Anti-Hero”, într-o seară plină de surprize.
  • Swift a luat acasă nouă dintre cele 11 premii la care a fost nominalizată, inclusiv cel pentru artistul anului.
  • Pentru prima dată în istoria VMA, la categoria artistul anului au fost nominalizate doar femei.

Taylor Swift a luat premiul cel mare la gala MTV Video Music Awards 2023 pentru videoclipul „Anti-Hero”, într-o seară plină de surprize.

„Este incredibil. Faptul că acesta este un premiu votat de fani înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Swift. „Nu-mi vine să cred că a trecut un an de când am anunțat albumul „Midnights”.

Spectacolul, care a avut loc la Prudential Center din Newark, New Jersey, a fost al lui Swift de aproape de la început. Primii prezentatori ai serii au fost nimeni alții decât NSYNC, care s-au reunit pentru a-i înmâna premiul pentru cel mai bun videoclip pop lui Swift, scrie AP.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ
CINE VINE DUPĂ ȘOIGU

În costume asortate, Justin Timberlake, Joey Fatone, Lance Bass, Chris Kirkpatrick și JC Chasez au împărțit scena cu Swift. Bass i-a înmânat o brățară a prieteniei, așa cum fac fanii la spectacolele vedetei.

Cel mai important nominalizat al serii a revenit mai târziu pe scenă pentru a ridica trofeul pentru cântecul anului pentru „Anti-Hero”, dar și premiul pentru cea mai bună regie.

Swift a luat acasă nouă dintre cele 11 premii la care a fost nominalizată, inclusiv cel pentru artistul anului.

Pentru prima dată în istoria VMA, la categoria artistul anului au fost nominalizate doar femei.

Citește și