• Vă prezint, cu recunoștință și uimire, versiunea mea de 1989″, a spus Swift.
  • Albumul include cinci melodii inedite – denumite piese From The Vault”.
  • Albumul este considerat primul disc al lui Swift care se încadrează direct în genul pop.

Taylor Swift a lansat 1989 (Taylor’s Version)”. Cântăreața a lansat albumul – înregistrat și lansat inițial în 2014 – vineri la miezul nopții, marcând astfel cea de-a patra sa ofertă reînregistrată după ce fosta sa casă de discuri a vândut înregistrările master ale primelor șase albume în 2019, anunță CNN.

M-am născut în 1989, m-am reinventat pentru prima dată în 2014, iar o parte din mine a fost recuperată în 2023, odată cu relansarea acestui album pe care îl iubesc atât de mult”, a scris Swift pe Instagram, adăugând: Vă prezint, cu recunoștință și uimire, versiunea mea de 1989″.

Albumul include cinci melodii inedite – denumite piese From The Vault”, pe care ea le-a lansat cu fiecare album Taylor’s Version” – intitulate S-„, Don’t Say Go”, Now That We Don’t Talk”, Suburban Legends” și Is It Over Now?”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

În luna august, Swift a anunțat în timpul unuia dintre spectacolele din cadrul turneului Eras Tour” că 1989″ va fi următorul album reînregistrat pe care îl va lansa. La momentul anunțului, Swift a declarat într-o rețea de socializare că această colecție este cea mai preferată reeditare” a sa de până acum, datorită pieselor nebunești” din seif.

Probabil cel mai popular album al lui Swift, 1989 (Taylor’s Version)” include versiuni reînregistrate ale pieselor de succes Shake it Off”, Bad Blood” și Blank Space” – toate trei au ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100.

Albumul este considerat primul disc al lui Swift care se încadrează direct în genul pop, după ce anterior lansase o serie de albume country-pop. 1989″ a obținut în total 10 nominalizări la premiile Grammy în 2016, iar Swift a primit trei trofee pentru albumul anului, cel mai bun album vocal pop și cel mai bun videoclip pentru Bad Blood”.

Citește și