• Taylor și Matty Healy, în vârstă de 34 de ani, au fost văzuți împreună de mai multe ori.
  • Matty a legat chiar o prietenie cu tatăl lui Taylor în timp ce urmărea spectacolele ei live.
  • Taylor nu a făcut încă un comentariu direct cu privire la toată povestea, dar un discurs la ultimul ei concert a lăsat să se înțeleagă că lucrurile merg destul de bine între ei.

Taylor Swift, în vârstă de 33 de ani, a fost cuprinsă în ultima vreme de zvonuri privind o poveste de dragoste cu Matty Healy, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Joe Alwyn. Taylor și Matty, în vârstă de 34 de ani, au fost văzuți împreună de mai multe ori de când au început speculațiile că ar avea o relație, scrie Metro UK.

De asemenea, sursele au afirmat că i-au văzut îmbrățișându-se și sărutându-se”, în timp ce Matty a legat chiar o legătură cu tatăl lui Taylor în timp ce urmărea spectacolele ei live. Taylor nu a făcut încă un comentariu direct cu privire la toată povestea, dar un discurs la ultimul ei concert a lăsat să se înțeleagă că lucrurile merg destul de bine între ei.

Înainte de a cânta un cântec surpriză – lucru pe care Taylor îl face de două ori în fiecare seară, a spus mulțimii din Massachusetts că nu a fost niciodată mai fericită. Vreau să știți cu toții că nu am fost niciodată atât de fericită în viața mea, în toate aspectele vieții mele, niciodată înainte”, a spus ea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Și vreau doar să vă mulțumesc pentru că ați făcut parte din asta, a adăugat e. Nu este vorba doar de turneu, pur și simplu, nu știu… simt că pentru prima dată totul are sens. Deci, voi cânta acest cântec. Pur și simplu îmi aduce atât de multe amintiri fericite.

Ea a început să cânte la chitară Question…?, o piesă de pe cel mai recent album al ei, Midnights, care a ajuns în topuri. Răspunzând la declarația lui Taylor, un fan a scris pe Twitter cu entuziasm: SHE’S HAPPY, I’M HAPPY”. Poate toată lumea să o lase în pace acum și să o lase să fie fericită, vă rog”, a scris un alt fan.

Citește și: