• Taylor Swift dezvăluie un remix al piesei „Karma”.
  • Piesa reînnoită a sosit alături de o nouă versiune a piesei „Snow on the Beach” pe „Midnights (Til Dawn Edition)„.
  • „Midnights” este o versiune deluxe a celui mai recent album al lui Swift.

Vineri, Taylor Swift, premiată cu Grammy, a dezvăluit un remix al piesei „Karma” cu rapperul în plină ascensiune pe Midnights (Til Dawn Edition)”, o versiune de lux a celui mai recent album al său, care conține, de asemenea, o nouă versiune extinsă a piesei „Snow on the Beach”, cu mai multe voci din partea Lanei Del Rey, precum și „Hits Different”, care a fost lansată anterior ca piesă exclusivă Target, scrie People.

Remixul piesei „Karma” marchează cea mai recentă colaborare de profil înalt a lui Ice Spice, după remixul piesei sale „Princess Diana” cu Nicki Minaj – care a ajuns în top 5 Billboard Hot 100. Rapperița „In Ha Mood”, în vârstă de 23 de ani, a avut un parcurs deosebit de impresionant și rapid, întrucât single-ul ei de debut „Munch (Feelin’ U)” a fost lansat abia în august anul trecut.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Despre noul album

La începutul acestei săptămâni, Swift a anunțat Midnights (Til Dawn Edition) prin intermediul Instagram, scriind: „Sunt un fan masiv al acestei artiste geniale și, după ce am ajuns să o cunosc, pot să confirm: ea este aceea pe care trebuie să o urmărești. Sunt atât de încântată să vă spun că Karma Featuring the incredible @icespice va fi lansată MÂINE seară, la MIDNIGHT ET, ca parte a noului album de lux Midnights (Til Dawn Edition), pe care îl puteți precomanda acum la store.taylorswift.com!”.

Albumul deluxe va fi disponibil pe CD exclusiv la fața locului, la concertele din cadrul turneului Eras Tour de la MetLife Stadium din New Jersey, în acest weekend, începând de vineri, de la ora 12:30 p.m. EST, iar ea a dezvăluit prin intermediul Instagram: „Acest CD va avea o piesă de la Midnights vault care nu a mai fost ascultată până acum, numită «You’re Losing Me»!”

Perioada ocupată a lui Swift

Swift are multe lucruri de făcut în acest moment. În timpul show-ului său din Nashville, pe 5 mai, ea a anunțat că Speak Now (Taylor’s Version) va fi lansat pe 7 iulie. Noua versiune a celui de-al treilea album de studio al ei va conține 22 de piese, inclusiv șase cântece noi din seif.

„Am făcut prima dată Speak Now, complet auto-scrisă, între 18 și 20 de ani. Cântecele care au provenit din această perioadă din viața mea au fost marcate de onestitatea lor brutală, de mărturisirile nefiltrate și de nostalgia sălbatică”, a scris ea pe Instagram la momentul anunțului.

Cântărețul de la „Anti-Hero” a continuat: „Iubesc acest album pentru că spune o poveste despre maturizare, despre cum am crescut, despre cum am zburat, am zburat și m-am prăbușit… și despre cum am trăit pentru a vorbi despre asta. Cu șase cântece suplimentare pe care le-am eliberat din seif, abia aștept să sărbătoresc Speak Now (Taylor’s Version) cu voi pe 7 iulie”.

Citește și