• În box office-ul global, „The Eras Tour”, a avut încasări cuprinse între 126-130 milioane de dolari.
  • Filmul-concert are cel mai bun debut de weekend în SUA, după Barbie şi Oppenheimer.
  • Swift a doborât recordul stabilit de Bieber în 2011 cu filmul-concert „Justin Bieber: Never Say Never”.

Fanii lui Taylor Swift au umplut cinematografele din America pentru a îi vedea noul film-concert. Iar în box office-ul global, „The Eras Tour” a avut încasări cuprinse între 126 şi 130 de milioane de dolari, scrie CNN.

Filmul-concert al vedetei pop, „The Eras Tour”, are cel mai bun debut de weekend după Barbie şi Oppenheimer. Lungmetrajul a debutat pe 13 octombrie, dar a stabilit un record de vânzări în avans. AMC Teathers a menționat pe 10 octombrie că a vândut deja bilete în valoare de peste 100 de milioane de dolari la nivel global. Totodată producțiaa doborât recordul stabilit de Justin Bieber în 2011,depăşind întregul rulaj de 73 de milioane de dolari al filmului-concert „Justin Bieber: Never Say Never”.Vreau să îți mai spun și că lanţul de cinematografe AMC, care a distribuit filmul, a încurajat publicul să danseze, să cânte şi să se comporte ca şi cum ar fi fost la un concert adevărat.

Topul box office

Pe locul 2, cu încasări mult mai mici, se află „The Exorcist: Believer”. Acesta adună 11 milioane de dolari. Leslie Odom Jr. şi Ann Dowd sunt protagoniştii acestui nou film de groază, lansat la 50 de ani de la original. Pe locul 3 în top avem un film de animaţie „PAW Patrol: The Mighty Movie”, urmat de un alt film de groază, „Saw X” care a primit recenzii pozitive în presa internațională și pe locul 5 avem filmul ştiinţifico-fantastic „The Creator”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și