• Filmul lui Taylor Swift „Eras Tour” domină box office-ul de weekend.
  • „Killers of the Flower Moon” e cel mai bun debut pentru Scorsese de la „Shutter Island”.
  • „The Exorcist: Believer” a adăugat 5,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare.

„Killers of the Flower Moon” impresionează cu un debut de 23 de milioane de dolari în America, dar „Eras Tour” filmul-concert al lui Swift, domină Box Office-ul de weekend.

Pe lângă cel pe care l-ai anunțat și tu, filmul iubitei Taylor Swift, pe locul 2 avem „Killers of the Flower Moon”, noul lungmetraj al lui Martin Scorsese.

În ciuda locului doi, este cel mai bun debut pentru Scorsese de la „Shutter Island” din 2010. Filmul a reușit să facă furori chiar dacă vedetele sale, Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, nu au putut promova filmul pe fondul grevei actuale a actorilor.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Ce filme au completat topul

În primul weekend a înregistrat un total de 5,1 milioane de dolari în peste 70 de țări. Specialiștii din domeniul fac cumva o paralelă cu pelicula „Napoleon” care va apărea luna viitoare cu Joaquin Phoenix în rol principal.

„The Exorcist: Believer” a adăugat 5,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare, ocupă locul 3 în acest weekend și după un film horror e bine-venit și un desen animat.

„PAW Patrol: The Mighty Movie” a ajuns pe locul patru, în al patrulea weekend pe marele ecran.Filmul de animaţie pentru copii de la Paramount şi Nickelodeon a obţinut încasări de 148 de milioane de dolari în întreaga lume.

Citește și: