Taylor Swift și Killers of the Flower Moon domină Box Office-ul. Ce filme au completat topul american

„Killers of the Flower Moon” impresionează cu un debut de 23 de milioane de dolari în America, dar „Eras Tour” filmul-concert al lui Swift, domină Box Office-ul de weekend.

Pe lângă cel pe care l-ai anunțat și tu, filmul iubitei Taylor Swift, pe locul 2 avem „Killers of the Flower Moon”, noul lungmetraj al lui Martin Scorsese.

În ciuda locului doi, este cel mai bun debut pentru Scorsese de la „Shutter Island” din 2010. Filmul a reușit să facă furori chiar dacă vedetele sale, Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, nu au putut promova filmul pe fondul grevei actuale a actorilor.

Ce filme au completat topul

În primul weekend a înregistrat un total de 5,1 milioane de dolari în peste 70 de țări. Specialiștii din domeniul fac cumva o paralelă cu pelicula „Napoleon” care va apărea luna viitoare cu Joaquin Phoenix în rol principal.

„The Exorcist: Believer” a adăugat 5,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare, ocupă locul 3 în acest weekend și după un film horror e bine-venit și un desen animat.

„PAW Patrol: The Mighty Movie” a ajuns pe locul patru, în al patrulea weekend pe marele ecran.Filmul de animaţie pentru copii de la Paramount şi Nickelodeon a obţinut încasări de 148 de milioane de dolari în întreaga lume.

Citește și:

Exit mobile version