• The Eagles au anunțat un turneu live de adio în America de Nord alături de Steely Dan.
  • Trupă va începe seria de concerte – intitulată „The Long Goodbye”- la Madison Square Garden din New York, pe 7 septembrie.
  • Se așteaptă ca turneul să continue până în 2025, dar alte date – care ar putea include Marea Britanie și Europa – nu au fost încă anunțate.

The Eagles au anunțat un turneu live de adio în America de Nord alături de Steely Dan. Trupă va începe seria de concerte – intitulată „The Long Goodbye”- la Madison Square Garden din New York, pe 7 septembrie, urmând ca apoi să susțină spectacole în Boston (11 septembrie), Newark (16) și Elmont, New York (20), scrie NME.

De la începutul lunii octombrie, turneul final al grupului va vizita Denver, Indianapolis, Detroit, Cleveland și Atlanta, înainte de a se opri în alte orașe pe parcursul lunii noiembrie.

În timpul turneului „The Long Goodbye”, The Eagles – format din Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, Vince Gill și Deacon Frey „vor susține atâtea concerte pe fiecare piață câte spectacole cere publicul lor”, potrivit unui comunicat de presă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Se așteaptă ca turneul să continue până în 2025, dar alte date – care ar putea include Marea Britanie și Europa – nu au fost încă anunțate.

Membrilor The Eagles, care își vor comemora cariera de peste 50 de ani cu aceste concerte, li se va alătura Steely Dan, la toate datele confirmate.

Citește și