• „The Nun II” îl depășește pe „The Equalizer 3″ cu încasări de 32,6 mil. de dolari.
  • „The Nun II” servește drept al nouălea episod al francizei „The Conjuring Universe”.
  • „The Equalizer 3″ a coborât pe locul 2 în acest weekend cu încasări de 12.100.000 de dolari.

„The Nun II” îl depășește pe „The Equalizer 3″ și conduce topul încasărilor în Box Office-ul de weekend. „The Nun II”, în regia lui Michael Chaves, a fost lansat pe 8 septembrie și a adunat încasări în valoare de 32,6 mil. de dolari. Scenariul este scris de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, desigur după povestea lui Cooper. Filmul servește drept continuarea „The Nun” (2018) și al nouălea episod al francizei „The Conjuring Universe”.

Chaves i-a readus în rolurile principale pe Taissa Farmiga, Jonas Bloquet și Bonnie Aarons, iar Storm Reid și Anna Popplewell se alătură distribuției. Peter Safran și James Wan revin în calitate de producători. Astfel, filmul horror depășește „The Equalizer 3″, care a coborât pe locul 2 în acest weekend cu încasări de 12,1 mil. de dolari.

Filmul de acțiune, promovat masiv, este și continuarea filmului precedent și cel care închide trilogia. Regizat de Antoine Fuqua, filmul îl are în rolul principal pe Denzel Washington, care își reia rolul lui Robert McCall, un pușcaș marin american în retragere și ofițer DIA, alături de Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar și Remo Girone în roluri secundare. Povestea e o reîntoarcere la subiectul mafiei Camorra.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„My Big Fat Greek Wedding 3″ adună încasări de 10 milioane de dolari

Bronzul este câștigat de comedia romantică „My Big Fat Greek Wedding 3″, cu încasări de 10 milioane de dolari. Filmul a fost lansat tot pe 8 septembrie, ca „The Nun II”, dar având în vedere bugetul estimat al producției, și anume 12,7 milioane de dolari, deja vedem că nu va fi un mare succes financiar.

Citește și: