• Novak Djokovic a câștigat turneul US Open, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev. Sârbul a câștigat pentru a 4-a oară în carieră acest turneu.
  • El devine cel mai în vârstă jucător de tenis care câștigă o astfel de competiție.
  • Novak Djokovic i-a dedicat victoria lui Kobe Bryant, campion NBA la Los Angeles Lakers, care a decedat la începutul anului 2020, într-un accident de elicopter.

Novak Djokovic a câștigat turneul US Open, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev. Sârbul a câștigat pentru a 4-a oară în carieră acest turneu de Grand Slam, și devine cel mai în vârstă jucător de tenis care câștigă o astfel de competiție.

Djokovic a avut un start fabulos în această partidă, conducându-l pe Medvedev cu 3-0, iar după ce a ratat 2 mingi de set pe serviciul lui Daniil în meciul precedent, sârbul a închis primul set la 6-3, după 48 de minute.

Al doilea set a fost echilibrat, Medvedev a reușit la un moment dat să conducă cu 4-3, dar Nole și-a revenit și a câștigat în tie-break, scor 7-6. Iar al treilea set, și ultimul, a avut același rezultat ca și primul, 6-3 pentru sârb.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

La finalul meciului, Novak Djokovic a ținut să-i dedice victoria lui Kobe Bryant, de 5 ori campion în NBA cu Los Angeles Lakers și cel mai important jucător din istoria echipei din statul California.  Americanul a decedat la începutul anului 2020, într-un accident de elicopter.

Citește și: