• Ceea ce o face nefericită pe Tina Turner este faptul că a pierdut oameni apropiați mult prea devreme.
  • Tina Turner a recunoscut că are și activități care nu par să fie atât de atrăgătoare, cum ar fi pasiunea sa pentru filmele de groază.
  • Dacă înainte își dorea faima, pe care a și obținut-o, acum, Tina Turner spune că se bucură de anonimat.

Născută în Tennessee, Tina Turner, în vârstă de 83 de ani, a început să cânte cu trupa lui Ike Turner, Kings of Rhythm, în adolescență, conform unui interviu acordat publicației The Guardian. A avut doi fii, unul cu Ike cu care s-a căsătorit în 1962. Hiturile lui Ike și Tina au inclus Proud Mary și Nutbush City Limits.

În 1984, Turner și-a lansat albumul solo multi-platină Private Dancer; single-ul ei What’s Love Got to Do With It a ajuns pe primul loc în topuri și a câștigat trei premii Grammy. În 2018, a primit un premiu Grammy pentru întreaga viață și carieră. Tina Turner locuiește în Elveția cu al doilea soț, Erwin Bach.

Fiind întrebată care este cea mai mare frică a sa, Tina Turner a spus că nu vrea să se întoarcă niciodată la momentele din trecut pentru că a luptat prea mult pentru viața ei și vrea să meargă înainte. Dacă ar fi să se descrie în trei cuvinte, cântăreața a spus că se consideră sinceră, înflăcărată și amuzantă. Ceea ce o face nefericită pe Tina Turner este faptul că a pierdut oameni apropiați mult prea devreme.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Tina Turner a recunoscut că are și activități care nu par să fie atât de atrăgătoare, cum ar fi pasiunea sa pentru filmele de groază, pe care le vede cât de des poate. În ciuda acestui fapt, cântăreața consideră că viața este o aventură și primește fiecare zi ca atare, așa cum este ea.

Dând detalii mai puțin cunoscute despre personalitatea sa, Tina Turner a recunoscut că Mick Jagger i-a plăcut mereu și iubea turneele făcute alături de Rolling Stones. Dacă înainte își dorea faima, pe care a și obținut-o, acum, Tina Turner spune că se bucură de anonimat.

Citește și