• Angela Bassett a fost învinsă la Premiile Oscar, în urma victoriei surprinzătoare a lui Jamie Lee Curtis la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar”.
  • Lee Curtis, a luat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, ceea ce a stârnit lacrimi în rândul mulțimii, din cauza faptului că Bassett era considerată favorită.
  • În timp ce mulți se bucură pentru Curtis, având în vedere lunga ei carieră la Hollywood, la fel de mulți își exprimă tristețea pentru Bassett.

Angela Bassett a fost snobită” la Premiile Oscar, în urma victoriei surprinzătoare a lui Jamie Lee Curtis la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”.

În timpul ceremoniei din 2023, actrița din „Everything Everywhere All at Once”, Lee Curtis, a luat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, ceea ce a stârnit lacrimi în rândul mulțimii, din cauza faptului că Bassett era considerată favorită.

De fapt, Curtis era a treia favorită, în spatele lui Bassett și a starului din Banshees of Inisherin, Kerry Condon, care a câștigat Bafta pentru cea mai bună actriță în rol secundar la începutul acestei luni.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În timp ce mulți se bucură pentru Curtis, având în vedere lunga ei carieră la Hollywood, la fel de mulți își exprimă tristețea și pentru Bassett, care s-a aflat într-o poziție similară în 1992.
Bassett a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriță” pentru rolul Tina Turner din filmul biografic What’s Love Got to Do With It?” din 1994, dar a fost învinsă de Holly Hunter, vedeta filmului „The Piano”.

Fanii actoriței o laudă pe Bassett, care a fost nominalizată pentru Black Panther: Wakanda Forever, pentru reacția neașteptată la anunț. În timp ce Curtis își sărbătorea victoria, Bassett a afișat o privire absentă, mulți susținându-i decizia de a nu simula entuziasmul”.

Reacția Angelei Bassett a fost pe bune”, a scris un fan, adăugând: Nu am avut nicio reacție: „Această femeie a muncit mult pentru toate filmele ei ca Oscarurile să o jefuiască încă o dată?!?”.

Angela Bassett merită un Oscar și toată lumea știe asta”, a scris un fan, adăugând: „Nu mă înțelegeți greșit, Jamie Lee Curtis este o actriță fenomenală, dar Oscarurile Angelei sunt mult așteptate și este supărător să vezi cum pierde din nou. Expresia ei când a pierdut, avea privirea goală. Este uimitoare. Am fost ÎNGROZITĂ.”