• Proiectul este deja în dezvoltare cu Paramount.
  • Din distribuție mai fac parte Glen Powell și Miles Teller.
  • Cruise termină filmările la Misiune Imposibilă 8.

Tom Cruise, Miles Teller și Glen Powell au confirmat că vor reveni pentru Top Gun 3, după succesul înregistrat cu blockbusterul din 2022, Top Gun: Maverick.

Fanii speră adesea la o continuare pentru filmele lor preferate, visul nu devine însă întotdeauna realitate.

Cât de realist este acest proiect ?

Sunt informații certe care spun că proiectul este în prezent în dezvoltare cu Paramount. Producătorii Jerry Bruckheimer și David Ellison sunt de asemenea la bord pentru filmul care urmează să fie regizat de Joe Kosinski.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3

Top Gun 3 va fi probabil următorul proiect al lui Tom Cruise, odată ce va termina filmările pentru Misiune Imposibila 8. La momentul la care vorbim nu se știe exact când va ateriza Top Gun 3 în cinematografe, dar ceea ce știm este că se va întâmpla.

Cruise a semnat recent un nou acord cu Warner Bros pentru a dezvolta și produce filme originale și în franciză, însă contractul nu este exclusiv, ceea ce explică de ce poate realiza Top Gun 3 cu Paramount.
Michael De Luca și Pam Abdy, copreședinții Warner Bros, au declarat că sunt încântați să lucreze cu Tom Cruise, o legendă absolută în industria filmului.

„Viziunea noastră, încă din prima zi, spun cei doi, a fost să readucem acest studio iconic la culmile din zilelor sale de glorie.” Și pentru asta, în acord cu șeful Warner Bross, David Zaslav trebuiau să-l aducă pe Tom Cruise înapoi.

Citește și