• Anul 2024 aduce iubitorilor de film multe producții noi spectaculoase.
  • Cel mai recent serial Marvel este un spin-off al lui Hawkey, dar foarte diferit.
  • Expats are premiera pe 26 ianuarie pe Amazon Prime Video la nivel internațional.

Anul 2024 vine cu multe filme noi pentru tine. În 2024, fanii filmelor vor fi răsfățați cu multe producții spectaculoase. De la epopei science-fiction captivante la drame intense și comedii incitante, anul promite o varietate impresionantă de povești cinematografice.

Ce filme noi apar în lunile următoare

Jamie Dornan se întoarce pentru sezonul doi al filmului „Turistul” , dar într-o altă parte a lumii. În primul sezon, personajul său s-a trezit în Australia, încercând să-și amintească numele și trecutul lui, după ce un accident de mașină l-a lăsat fără amintiri. Filmul a avut premiera pe 1 ianuarie pe BBC în Marea Britanie și va avea premiera pe Netflix în SUA din 29 februarie.

Cel mai recent serial Marvel  ”Echo” prezintă un super-erou nativ american surd, pe numele real Maya Lopez, a cărui superputere este capacitatea de a imita acțiunile oricui altcuiva. Echo are premiera pe 10 ianuarie pe Disney+ și Hulu în SUA și pe Disney+ la nivel internațional.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Filmul Expat are și el  premiera pe 26 ianuarie pe Amazon Prime la nivel internațional. În primul ei proiect major după drama ei comică captivantă  din 2019, Lulu Wang regizează această serie despre viețile americanilor care se intersectează în Hong Kong.

Și popularul supererou Deadpool va reveni pe marile ecrane într-un nou film, al treilea din seria care-i este consacrată. Este  filmul cu numarul 34 din universul cinematografic Marvel și are premiera pe 26 iulie.

Citește și