• Sunt sigur că ai auzit de Grand Theft Auto V, jocul video a avut un succes incredibil de la lansarea sa în septembrie 2013.
  • Duck Hunt este un joc clasic din 1984, care a apărut inițial ca o casetă disponibilă pe televizoare.
  • The Elder Scrolls: Oblivion este un joc foarte popular care a avut lansarea în septembrie 2007.

Cu siguranță ai auzit de jocurile video pe care ți le voi prezenta, dar știai că aceste jocuri oferă niște moduri bonus prin care te poți întoarce la sentimentul de copilărie? Iată cinci moduri care mi-au atras atenția, coform The Economic Times.

Primul mod de joc este Peyote Trip din Grand Theft Auto V, modul oferă o diversiune unică de la haosul obișnuit prin plantele Peyote. Consumarea acestor plante îți transformă personajul în diferite animale, oferind o perspectivă nouă asupra orașului Los Santos.

Al doilea este modul multiplayer în clasicul Duck Hunt, unde un jucător devine cel care împuscă rațele, iar celalalt le controlează.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Al treilea este Vigilante Missions din Grand Theft Auto IV, unde trebuie să furi un autovehicul al poliției, să accesezi calculatorul și să urmărești infractorii care fac ravagii în Liberty City.

Al patrulea mod este Goblin Wars din The Elder Scrolls: Oblivion, unde trebuie să organizezi confilicte între triburile goblinilor din Cyrodiil.

Al cincilea mod este Boom Bam Golf din The Legend of Zelda: Breath of the Wild, unde trebuie să navighezi pe traseul proiectat pe un canion vulcanic în timp ce urmărești o minge, pe ideea unui joc de mini-golf.

Citește și: