• Flintoff s-a retras din cricket în 2009, după ce a jucat 79 de teste, 141 internaționale de o zi și șapte T20 pentru Anglia.
  • El a jucat un rol cheie în succesele Angliei Ashes din 2005 și 2009.
  • Accidentul din decembrie nu a fost primul pe care Flintoff a suferit de când a început să prezinte spectacolul.

BBC spune că a oprit cel mai recent serial Top Gear după ce prezentatorul Andrew „Freddie” Flintoff a fost rănit într-un accident în timpul filmării.

BBC a anunțat: „În aceste circumstanțe, considerăm că ar fi inadecvat să reluăm serialul 34”. O decizie cu privire la cel mai bun mod de a continua va fi luată mai târziu în acest an. În urma accidentului din 13 decembrie, fostul jucător de cricket din Anglia a primit îngrijiri medicale la fața locului înainte de a fi dus la spital pentru tratament suplimentar.

Într-o declarație, BBC a spus: „Ne-am cerut sincer scuze lui Freddie și vom continua să-l sprijinim în procesul de recuperare. Înțelegem că aceasta [închiderea spectacolului] va fi dezamăgitoare pentru fani, dar este lucrul corect de făcut și vom decide cum să continuăm cel mai bine mai târziu în acest an.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Decizia a afectat și echipa de producție, a spus BBC, adăugând că va avea loc o revizuire a sănătății și siguranței emisiunii. Top Gear, unul dintre cele mai de succes și mai exportate programe ale radiodifuzorului, a avut o serie de prezentatori diferiți din 2002.

Accidentul din decembrie nu a fost primul pe care Flintoff l-a suferit de când a început să prezinte spectacolul. Tatăl a patru copii s-a prăbușit într-o tarabă din piață din Mansfield, Nottinghamshire, în februarie 2019. În septembrie același an, el s-a prăbușit și în timpul unei curse în timp ce filma la Elvington Airfield din Yorkshire, dar nu a suferit răni.

Citește și: