• Când Reece Thompson avea cinci ani, a jucat rolul unui pasager irlandez de clasa a treia de pe vasul nefericit în filmul epic al lui James Cameron din 1997.
  • Nu îl vedem prea mult pe Thompson, dar el face parte din una dintre cele mai sfâșietoare scene din film.
  • Thompson are o replică în film, când își întreabă mama: Ce facem, mamă?”.

Un bărbat care a avut un rol efemer, dar memorabil, în Titanic, în copilărie, a dezvăluit că încă mai este plătit pentru apariția sa, dar că nu a mai încasat niciun cec în ultima vreme din cauza unei schimbări de adresă, scrie Joe UK.

Când Reece Thompson avea cinci ani, a jucat rolul unui pasager irlandez de clasa a treia de pe vasul nefericit în filmul epic al lui James Cameron din 1997. Nu îl vedem prea mult pe Thompson, dar el face parte din una dintre cele mai sfâșietoare scene din film, una pe care probabil că v-o amintiți dacă ați văzut-o.

Ca pasageri de clasa a treia, familia personajului lui Thompson nu reușește să se urce pe o barcă de salvare, iar ultima dată când îi vedem pe el, pe sora și pe mama sa zăcând în cabina lor așteptând să moară.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Thompson are o replică în film, când își întreabă mama: Ce facem, mamă?”. Ea îi răspunde: Doar așteptăm, dragă. Când vor termina de urcat oamenii de clasa întâi în bărci, vor începe cu noi, iar noi vrem să fim pregătiți, nu-i așa?”.

La mai bine de 25 de ani mai târziu, Thompson încă este întrebat foarte des despre rolul său din film și a dezvăluit că încă mai primește cecuri de drepturi de autor pentru apariția sa – dar a încetat să le mai încaseze în ultima vreme.

Vorbind pentru Network 10 din Australia, el a spus: Da, încă mai primesc [cecuri de drepturi de autor], este adevărat. Dar nu mi-am mai actualizat adresa de câțiva ani, sincer, de când am fost intervievat ultima oară pentru acest interviu. Așa că nu le-am mai văzut [cecurile] de câțiva ani. Presupun doar că încă mai vin.”

El a explicat: Este interesant, aș spune că eu și familia mea credem că este interesant faptul că oamenii încă îl găsesc interesant. Eu și soția mea ne bucurăm de comentarii. Sunt în mare parte doar interesante de citit, dar – da – parcă ar fi un vis că a trecut atât de mult timp. Orice număr de lucruri diferite [sunt spuse], sincer, unele dintre comentarii pur și simplu nu-mi vine să cred că se întâmplă 25 de ani mai târziu. Acum, oamenii încep să asocieze fața mea cu ea, în timp ce înainte era un fapt întâmplător despre mine, e cam ciudat.”

Citește și