• Blue, un cal neobișnuit, a devenit un talentat artist în mâinile artistei Erika Tully din Carolina Beach, Carolina de Nord.
  • Utilizând o pensulă lipită de un morcov, Blue a început să picteze cu entuziasm, creând lucrări de artă surprinzătoare, care se bucură de popularitate printre cumpărători.
  • Cu fiecare tablou vândut, Blue aduce nu doar o operă de artă, ci și o poveste amuzantă și inspirațională despre potențialul creativ al animalelor.

Erika Tully din Carolina Beach, Carolina de Nord, a observat un obicei neobișnuit la calul ei, Blue – îi plăcea să apuce lucruri cu gura. Deși caii în general nu sunt cunoscuți pentru a fi mușcători, Blue, un pur-sânge în vârstă de 21 de ani, adoptat acum trei ani, era diferit. Tully, în vârstă de 57 de ani, a fost intrigată de acest comportament și a început să se întrebe dacă calul ei ar putea împărtăși și alte talente, în special cele artistice, scrie People.

Fiind și ea o artistă care lucrează cu bucăți de cravate de gât, Tully a decis să vadă dacă Blue ar putea fi interesat de pictură. Așa că a lipit o pensulă de un morcov și a ținut în mână o pânză. Surprinzător, Blue a reacționat imediat și a început să picteze cu ajutorul morcovului-pensulă. Deși inițial Blue mai făcea pauze să mănânce din morcov, în timp a devenit tot mai concentrat pe pictură.

Tully a început să expună lucrările de artă create de Blue în afacerea sa, Neapolitan Wine Shop, și să le vândă online pe site-ul său, Eclectic Dandelion. Picturile sunt populare printre cumpărători și se vând rapid, fiecare tablou fiind însoțit de o fotografie cu Blue în timp ce pictează. Un lucru amuzant este că în tablourile create de Blue pot fi observate bucăți de pământ și chiar fire de păr, deoarece uneori pensula îi cade în timpul procesului de creație.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

Blue se pare că adoră să picteze chiar mai mult decât să călărească, iar atunci când Tully se pregătește să picteze, el devine foarte entuziasmat. Comportamentul său aduce bucurie în hambar și în sufletele celor care interacționează cu el, iar talentul său artistic este apreciat și admirat de mulți.

Citește și