• Un purtător de cuvânt al companiei Marvel a confirmat decesul bărbatului.
  • Departamentul de Medicină Legală al comitatului Los Angeles l-a identificat ca fiind Juan Carlos Osorio, în vârstă de 41 de ani.
  • Filmările nu aveau loc în momentul accidentului, iar producția a fost întreruptă pentru acea zi.

Un membru al echipei a murit în urma unei căzături pe platoul de filmare al noului serial Marvel Wonder Man, scrie Sky News. Bărbatul, un montator, a căzut marți de pe o pasarelă pe o scenă de la studiourile Radford de la periferia orașului Los Angeles, a anunțat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Un purtător de cuvânt al companiei Marvel a confirmat decesul bărbatului, iar Departamentul de Medicină Legală al comitatului Los Angeles l-a identificat ca fiind Juan Carlos Osorio, în vârstă de 41 de ani, din Temple City, California. „Gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe sunt alături de familia și prietenii săi, iar sprijinul nostru se află în spatele anchetei privind circumstanțele acestui accident”, a declarat un purtător de cuvânt al Marvel.

Montatori au montat schele pentru a ține luminile, camerele și alte echipamente în diferite unghiuri. Filmările nu aveau loc în momentul accidentului, iar producția a fost întreruptă pentru acea zi. Administrația pentru Sănătate și Securitate în Muncă (OSHA) va investiga.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Lucrăm pentru a sprijini familia deputatului nostru, precum și pe colegii și colegii săi”, a spus el într-un comunicat. „Siguranța pe platoul de filmare este cea mai mare prioritate a noastră și vom ajuta Cal/OSHA în investigația lor în orice fel putem.”

Wonder Man este un viitor serial Disney+ cu Yahya Abdul-Mateen II în rolul lui Simon Williams, un cascador devenit supererou. Filmările urmează să înceapă în martie, după întârzieri cauzate de grevele scenariștilor și actorilor de la Hollywood de anul trecut.

Citește și: